Aceasta noua zi poate fi un nou inceput, noi oportunitati, idei noi, realizari noi, oameni noi….

Stau si ma gandesc cate se pot intampla intr-o singura zi. Daca vrei poti sa faci tot ce ti-ai propus de seara sau de dimineata. Totul tine doar de tine si de cat de ambitios poti sa fii.

Timp ai berechet, 24 de ore in care sa-ti indeplinesti un vis, sa vizitezi un loc, sa intalnesti oameni dragi, sa-ti ceri iertare, sa ai o realizare, sa ai idei noi, sa fie cea mai reusita zi de pana acum, sa castigi increderea cuiva important, sa castigi un mare premiu, ….

Cu noua zi ce se iveste te indepartezi tot mai mult de trecut, de rani, de tristeti si amagiri. Mai inchizi o usa dupa ziua ce a trecut. Zilele trec si usile se tot inchid.

Nu lasa sa treaca zilele pe langa tine fara ca tu sa nu faci nimica. Nu trai degeaba. Fa-ti planuri si luptate cu ele, indeplinestele azi sau in ziua ce va sa vina.

O noua zi vine cu bucurie, cu noi sperante, noi perspective, si mai multe vise, fel si fel de oportunitati. De ce sa dam cu piciorul la astfel de zile.

Noua zi ce va sa vina poate fi marea ta sansa da reusita, poti sa indrepti un rau facut, sa repari greseli savarsite. Fi aici cand va veni, nu o rata ca mai apoi sa cauti scuze.

O noua zi poate insemna si posibilitatea de a gasi un nou sens vietii, sa afli ce esti menit sa faci, sa-ti faci un rost in viata.

Acea noua zi tot reapare la 24 de ore. Nu lasa chiar totul pe maine ca azi sa mai stai un pic ca nu ai chef. Poate maine nu te mai gaseste si atunci ce faci, lasi treburile asa neterminate. Daca azi ai dat gres sa stii ca vine si maine nu-i bai, numai sa te gaseasca si sa ai si chef sa faci ceva, ca daca vine si tu nimica tot degeaba.

Zilele tot vin si se tot duc, dar tu ce ai de gand sa faci?