Beau un pahar de vin, si cel mai probabil dupa am sa-mi mai pun unul si tot asa. Cred ca intr-un final am sa dau gata sticla ce sta pe masa si se uita urat la mine. E cam trist ca o beau de unul singur si tu nu esti aici sa-mi tii companie.

Nici gandurile nu prea mi le expun asa cum as vrea. Am momente cand ma deschid destul de greu, atat mie cat si celor din jur. Asa as vorbi cu ce din jur despre tine, sa ma descarc. Sa mai scap din emotii si de aceasta singuratate ce acum ma tot loveste.

Si totusi vorbesc cu voi toti prin ganduri expuse aici, ma destainui, imi expun sentimentele in scris. Stiu ca si ea le citeste si in acelasi timp le si traieste odata cu mine. Aceste ganduri asternute aici sau pe o foaie ma mai linistesc putin, imi mai alina si dorul de ea. Acel dor nebun ce arde-n suflet si nu-mi da pace. Cum inchid ochii o vad pe ea, in vise este si ea. Macar acolo sa o stiu aproape.

Mi-e dor de ochii ei gingasi ce ma topeau de fiecare data cand erau atintiti spre mine. Mi-e dor de ea, de grijile ei, de vocea si soaptele ei. Mi-e dor de zorii zilelor in care pierdeam timpul pe o terasa eu cu o cafea si ea savurand un suc si o tigara. Mi-e dor de serile cand le pierdeam la un pahar de vin. Cum stateam si ne povesteam fel si fel de povesti. Sunt mult prea departe de ea.

fdsInca ma bantuie prin ganduri. Chiar nu credeam ca va fi posibil asa ceva. Stau acum si ma gandesc la situatia in sine si imi vine sa rad de mine de noi, “doi copii inocenti”.

Dorul de ea este mult prea puternic, ma sfasie gandul ca nu este aici, in patul meu. As da si face orice, absolut orice ca ea sa fie aici sa-mi aline dorul de ea sis a o stiu ca o pot avea.

Acest dor intens ce apasa greu asupra mea ma sfasie, ma sfarseste, greu tare greu fara tine. Poate pare umilitor din parte unui barbat sa-si arate sentimentele atat de puternice fata de o ea ce ma facut in cateva zile sa ma indragostsc de ea. Sincer nu mi se pare umilitor, sunt trairi pe care toti le avem.

Am nopti in care o visez ca ma intalnesc cu ea intamplator pe strada sis tau si ma intreb daca oare am sa mai pot sa ma mai despart de ea, nu cred ca as mai lasa-o sa plece. Daca maine cand am sa ies din casa am sa dau peste ea ar fi cea mai fericita zi din viata mea, as fi cel mai fericit om de pe pamant.

Ea este singura persoana langa care m-am simtit in largul meu. Este unica in felul ei si ma face si pe mine sa par unic pe langa ea. Datorita ei nu m-am mai simtit singur.

Stau si ma intreb unde a fost ea pana acum. De ce nu ne-am intalnit noi acum un an sau mai devreme????

Sper la o reintalnire de poveste. Sa ne dam o noua sansa. Sa reusim sa profitam de acel timp pe care il vom avea. Sa nu ne mai jucam cu timpul cum am mai facut. Nu stiu cum sa zic da parca te iubesc si imi este foarte dor de tine si nu voi renunta asa usor in a reusi sa o pot avea. E mult prea puternic sentimentul pentru a renunta atat de usor.